In het nieuws

Update procedure Salesforce en Oracle

op 31 mei 2023

Het gerechtshof heeft de vaststelling van de zittingsdatum in onze procedure tegen Salesforce en Oracle uitgesteld. We verwachten nu op 18 juli te horen wanneer de mondelinge behandeling in onze procedure zal plaatsvinden. The Privacy Collective hoopt dat deze zitting, met mondeling pleidooi van alle betrokken partijen, nog dit jaar zal plaatsvinden. 

Update 16/6/2023: Inmiddels heeft het gerechtshof Amsterdam de zittingsdatum in onze procedure tegen Salesforce en Oracle bekend gemaakt. De mondelinge behandeling in onze procedure is op donderdag 8 februari 2024 vanaf 10.00 bij het Gerechtshof Amsterdam.

Steun onze zaak tegen Oracle en Salesforce.

Aanmelden

Toon je support

Door je gegevens hier achter te laten steun je onze zaak tegen Oracle en Salesforce. We gebruiken je volledige naam en mailadres mogelijk om in de juridische procecure aan te tonen hoeveel mensen actief hun steun hebben gegeven aan The Privacy Collective.

Support form | home & popup

- Je steunt de zaak van The Privacy Collective tegen Oracle en Salesforce.


- Je maakt deel uit van de groep van benadeelden.

Je maakt deel uit van deze groep als je sinds 26 mei 2018 vanuit Nederland cookies geaccepteerd hebt van Oracle en/of Salesforce en op dit moment in Nederland woont. Deze cookies zijn aanwezig op populaire websites zoals nu.nl, booking.com, marktplaats.nl, bol.com, buienradar.nl, telegraaf.nl, funda.nl en amazon.nl.


- The Privacy Collective gebruikt jouw voor- en achternaam en emailadres om jouw steun aan te tonen in de procedure tegen Salesforce en Oracle en om contact met je op te nemen over het verloop van de procedure.

Waar mogelijk worden persoonsgegevens gepseudonimiseerd. Lees hier het volledige privacybeleid van TPC.


Door op 'Aanmelden' te klikken, bevestig je het bovenstaande.