In het nieuws

Update over de procedure: november 2021

op 13 november 2021

Op 14 augustus 2020 heeft The Privacy Collective Oracle en Salesforce gedagvaard voor de rechtbank Amsterdam. Oracle en Salesforce zijn door de rechtbank in de gelegenheid gesteld om op 3 maart 2021 een conclusie van antwoord in te dienen. Op 15 november 2021 zal er voor het eerst pleidooi plaatsvinden bij de Rechtbank Amsterdam. Tijdens deze zitting zal TPC bepleiten dat ze ontvankelijk is om verder te kunnen procederen tegen Oracle en Salesforce.

Steun onze zaak tegen Oracle en Salesforce.

Aanmelden

Toon je support

Door je gegevens hier achter te laten steun je onze zaak tegen Oracle en Salesforce. We gebruiken je volledige naam en mailadres mogelijk om in de juridische procecure aan te tonen hoeveel mensen actief hun steun hebben gegeven aan The Privacy Collective.

Support form | home & popup

- Je steunt de zaak van The Privacy Collective tegen Oracle en Salesforce.


- Je maakt deel uit van de groep van benadeelden.

Je maakt deel uit van deze groep als je sinds 26 mei 2018 vanuit Nederland cookies geaccepteerd hebt van Oracle en/of Salesforce en op dit moment in Nederland woont. Deze cookies zijn aanwezig op populaire websites zoals nu.nl, booking.com, marktplaats.nl, bol.com, buienradar.nl, telegraaf.nl, funda.nl en amazon.nl.


- The Privacy Collective gebruikt jouw voor- en achternaam en emailadres om jouw steun aan te tonen in de procedure tegen Salesforce en Oracle en om contact met je op te nemen over het verloop van de procedure.

Waar mogelijk worden persoonsgegevens gepseudonimiseerd. Lees hier het volledige privacybeleid van TPC.


Door op 'Aanmelden' te klikken, bevestig je het bovenstaande.