In het nieuws

Rondetafeldiscussie 26 januari 2023

op 17 april 2023

Bij de Rondetafelmeeting die The Privacy Collective op 26 januari 2023 organiseerde, schoven Freedom Internet, Bits of Freedom, De Datavakbond en de Qiy Foundation aan.

Jonny Ryan van de Irish Council for Civil Liberties was hierbij te gast en nam per videocall deel aan de meeting. Ryan heeft de aanwezige partners verteld over de rechtszaak die in de VS tegen Oracle wordt gevoerd, waarna er de mogelijkheid was om vragen te stellen.

Verder is gesproken over hoe het onderwerp van targeted advertising en real time bidding hoger op de publieke agenda te krijgen en welke samenwerkingen daarbij kunnen worden gezocht.

Het laatste onderwerp zal een vervolg krijgen in de aankomende rondetafelbijeenkomst van 19 april 2023.

Steun onze zaak tegen Oracle en Salesforce.

Aanmelden

Toon je support

Door je gegevens hier achter te laten steun je onze zaak tegen Oracle en Salesforce. We gebruiken je volledige naam en mailadres mogelijk om in de juridische procecure aan te tonen hoeveel mensen actief hun steun hebben gegeven aan The Privacy Collective.

Support form | home & popup

- Je steunt de zaak van The Privacy Collective tegen Oracle en Salesforce.


- Je maakt deel uit van de groep van benadeelden.

Je maakt deel uit van deze groep als je sinds 26 mei 2018 vanuit Nederland cookies geaccepteerd hebt van Oracle en/of Salesforce en op dit moment in Nederland woont. Deze cookies zijn aanwezig op populaire websites zoals nu.nl, booking.com, marktplaats.nl, bol.com, buienradar.nl, telegraaf.nl, funda.nl en amazon.nl.


- The Privacy Collective gebruikt jouw voor- en achternaam en emailadres om jouw steun aan te tonen in de procedure tegen Salesforce en Oracle en om contact met je op te nemen over het verloop van de procedure.

Waar mogelijk worden persoonsgegevens gepseudonimiseerd. Lees hier het volledige privacybeleid van TPC.


Door op 'Aanmelden' te klikken, bevestig je het bovenstaande.