In het nieuws

Rondetafeldiscussie 22 september 2022

op 17 april 2023

Op 22 september 2022 hield The Privacy Collective een rondetafeldiscussie met Freedom Internet, De Datavakbond, Privacy First, Internet Society en het Platform Burgerrechten.

Besproken onderwerpen zijn onder meer de stand van zaken in de procedure tegen Salesforce en Oracle en de kwestie van ontvankelijkheid. Daarbij is vastgesteld dat het van groot belang is om vanuit privacyorganisaties te communiceren dat het collectief actierecht zwaar onder druk staat.  Daartoe zijn verschillende vormen en strategie├źn besproken tussen de aanwezige partijen. Tot slot is besproken welke partijen uit binnen- en buitenland eventueel betrokken zouden kunnen worden bij de coalitie en de strategische samenwerking.  

The Privacy Collective bedankt alle partijen voor hun aanwezigheid en input en kijkt uit naar de volgende rondetafelbijeenkomst.

Steun onze zaak tegen Oracle en Salesforce.

Aanmelden

Toon je support

Door je gegevens hier achter te laten steun je onze zaak tegen Oracle en Salesforce. We gebruiken je volledige naam en mailadres mogelijk om in de juridische procecure aan te tonen hoeveel mensen actief hun steun hebben gegeven aan The Privacy Collective.

Support form | home & popup

- Je steunt de zaak van The Privacy Collective tegen Oracle en Salesforce.


- Je maakt deel uit van de groep van benadeelden.

Je maakt deel uit van deze groep als je sinds 26 mei 2018 vanuit Nederland cookies geaccepteerd hebt van Oracle en/of Salesforce en op dit moment in Nederland woont. Deze cookies zijn aanwezig op populaire websites zoals nu.nl, booking.com, marktplaats.nl, bol.com, buienradar.nl, telegraaf.nl, funda.nl en amazon.nl.


- The Privacy Collective gebruikt jouw voor- en achternaam en emailadres om jouw steun aan te tonen in de procedure tegen Salesforce en Oracle en om contact met je op te nemen over het verloop van de procedure.

Waar mogelijk worden persoonsgegevens gepseudonimiseerd. Lees hier het volledige privacybeleid van TPC.


Door op 'Aanmelden' te klikken, bevestig je het bovenstaande.