In het nieuws

Update rondetafeldiscussie 10 juni

op 14 juni 2021

NL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Op 10 juni 2021 organiseerde The Privacy Collective een rondetafeldiscussie voor haar belangrijkste Nederlandse supporters. Organisaties zoals ISOC NL, Privacy First, Freedom Internet en Qiy Foundation namen deel en konden met hun vragen en opmerkingen terecht aan bij het bestuur en de advocaten van The Privacy Collective.

Er werd onder meer gesproken over de inmiddels geplande zitting die op 15 November 2021 zal plaatsvinden bij de Rechtbank Amsterdam. De Stichting heeft daarover met haar achterban van gedachten gewisseld en besprak onder meer de mogelijkheid om in aanvulling op de schadevergoeding die al gevorderd worden een verbodsactie tegen Oracle en Salesforce in te stellen bij de Rechtbank. De Stichting gaat onderzoeken of dat mogelijk en wenselijk is.

De komende maanden zal The Privacy Collective actief contact blijven zoeken met haar eigen achterban en met die van haar supporters om te begrijpen wat er leeft onder Nederlandse internetgebruikers, en hoe zij het beste vertegenwoordigd kunnen worden door TPC.

Steun onze zaak tegen Oracle en Salesforce.

Aanmelden

Toon je support

Door je gegevens hier achter te laten steun je onze zaak tegen Oracle en Salesforce. We gebruiken je volledige naam en mailadres mogelijk om in de juridische procecure aan te tonen hoeveel mensen actief hun steun hebben gegeven aan The Privacy Collective.

Support form | home & popup

- Je steunt de zaak van The Privacy Collective tegen Oracle en Salesforce.


- Je maakt deel uit van de groep van benadeelden.

Je maakt deel uit van deze groep als je sinds 26 mei 2018 vanuit Nederland cookies geaccepteerd hebt van Oracle en/of Salesforce en op dit moment in Nederland woont. Deze cookies zijn aanwezig op populaire websites zoals nu.nl, booking.com, marktplaats.nl, bol.com, buienradar.nl, telegraaf.nl, funda.nl en amazon.nl.


- The Privacy Collective gebruikt jouw voor- en achternaam en emailadres om jouw steun aan te tonen in de procedure tegen Salesforce en Oracle en om contact met je op te nemen over het verloop van de procedure.

Waar mogelijk worden persoonsgegevens gepseudonimiseerd. Lees hier het volledige privacybeleid van TPC.


Door op 'Aanmelden' te klikken, bevestig je het bovenstaande.